fredag den 14. oktober 2011

Om værktøjet Tryllepennen

Tryllepennen i SMART Notebook kan bruges på 3 forskellige, smarte måder når du står ved tavlen:

1)
Alt hvad du skriver og tegner med tryllepennen forsvinder (fader ud) efter ca. 10 sekunder. Dvs. at du f.eks. kan bruge den til at tegne pile eller understregninger, som har relevans for det du forklarer her og nu, men som ikke nødvendigvis behøver at blive stående. Hører du til dem der kommer til at overfylde tavlen med krimskrams, så indholdet til sidst bliver svært at få øje på, skulle du måske prøve at vænne dig til engang imellem at bruge tryllepennen i stedet for den almindelige pennestreg.

2)
Tegner du en ubrudt cirkel med tryllepennen indkapsles indholdet indenfor cirklen, som hvis du kiggede på det igennem en kikkert. Alt udenfor cirklen sløres indtil du igen fjerner cirklen med et klik på det røde X.
Cirklen kan flyttes rundt på tavlen ved at hive i den blå kant, og gøres større/mindre ved at placere fingeren inde i cirklen og trække i den.


3)
Tegner du en ubrudt firkant med tryllepennen, forstørres området indenfor firkanten op og fremhæves indtil du fjerner firkanten igen med et klik på det røde X. Området kan forstørres/formindskes ved at placere fingeren inde i firkanten og trække i den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar