Download

Jeg har lavet en masse SMARTboard-aktiviteter, bl.a. til Dansk, Billedkunst og Matematik, som jeg gerne deler med andre. Læs her hvordan du finder dem:
Vil du se alle mine tilgængelige SMARTboard-aktiviteter skal du bare gå ind på SMART Exchange > Skriv "Skolestuen" i søgefeltet > tryk "Enter" og > Voila!

Som noget nyt kan du nu også søge på SMART Exchange Danmark direkte her fra bloggen, ved at bruge nedenstående søgefelt:
OBS! Første gang du besøger SMART Exchange skal du oprette dig som bruger - se hvordan i dette indlæg - herefter kræver det blot at du logger ind med brugernavn og adgangskode og alle websitets .notebook-filer (færdige SMARTboardsider) vil være tilgængelige for dig og lige til at downloade.
At registrere sig som bruger er gratis, og giver desuden mulighed for at uploade egne .notebook-filer, så andre kan få glæde af dem.

Alle aktiviteterne er lavet i programmet SMART Notebook 10 og kan gennemses, downloades og bruges på SMARTboard-tavler (Tryk på "Hent"-knappen).
Obs! Aktiviteterne kan også bruges på andre elektroniske tavler eller PC'er med det online-program der hedder SMART Notebook Express, som du får adgang til ved tryk på knappen "Åbn i SMART Notebook Express".

Vil du vide mere om de enkelte aktiviteter kan du læse om dem på min undervisningsblog, Skolestuen, under etiketten SMARTboard.
Alle mine aktiviteter indeholder en brugsvejledning, men I er altid velkomne til at skrive mig en mail/kommentar med eventuelle spørgsmål eller ris/ros.

OBS! - OBS!

På min webside - SMARTboardressourcer - samler jeg desuden løbende på links til mine og andres færdige Notebook-filer, lige til at downloade og bruge på SMARTboardet, samt links til interaktive web-ressourcer, som egner sig til undervisningsbrug på elektroniske tavler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar